Workshops

Onze chocolade workshops zijn een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenavond, familiedag, of gewoon zomaar. Van een chocolade workshop wordt iedereen blij! Een workshop kan bij ons vanaf 8 personen op afspraak op een middag  en vanaf 12 personen op een avond in overleg. Wij kunnen workshops geven tot 30 personen.
Heeft u vragen over een van onze workshops of wilt u een workshop boeken voor een groep of een speciale gelegenheid  stuur ons een mail  of neem telefonisch contact met ons op 
070-369 56 03 of 070-399 21 10

Wij bieden de volgende workshops aan:

Thema workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een chocolade item naar keuze, bijvoorbeeld een schoen, een tas, of een boeddha. Deze gaat u helemaal zelf naar eigen idee decoreren en kleuren.,

Bonbon workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van bonbons naar eigen keuze en smaak.

Truffel workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon.   
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het spuiten van de truffels, het doorhalen door de choolade en ontdekt u het geheim van onze beroemde truffels. 

Marsepein workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte uitleg over marsepein.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een marsepein figuur naar keuze. 

Uiteraard neemt u al uw zelf gemaakte producten mee naar huis !