Workshops

Onze chocolade workshops zijn een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenavond, familiedag, of gewoon zomaar. Van een chocolade workshop wordt iedereen blij! Een workshop kan bij ons vanaf 6 personen op afspraak op een middag, en vanaf 10 personen op een avond of via individuele inschrijving op de onderstaande data. Wij bieden de volgende workshops aan: 

Chocolade workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een chocolade item naar keuze, bijvoorbeeld een schoen, een tas, of een boeddha. Deze gaat u helemaal zelf naar eigen idee decoreren en kleuren.,

Bonbon workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van bonbons naar eigen keuze en smaak.

Truffel workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon.   
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het spuiten van de truffels, het doorhalen door de choolade en ontdekt u het geheim van onze beroemde truffels.

Thema workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon.    
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte introductiefilm over de herkomst van chocolade.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van chocolade volgens een zelf gekozen (seizoens-)thema.

Marsepein workshop van ca. 2 uur  -  Kosten € 42,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie/thee, lekkernijen uit eigen chocolaterie en een korte uitleg over marsepein.Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het maken van een marsepein figuur naar keuze. 

Uiteraard neemt u al uw zelf gemaakte producten mee naar huis !

Heeft u vragen over een van onze workshops of wilt u een workshop boeken voor een groep of een speciale gelegenheid  stuur ons een mail  of neem telefonisch contact met ons op
070-369 56 03.

Op de volgende data vinden de workshops plaats waarvoor u zich individueel kunt inschrijven via deze link onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en de datum dat u wilt komen. De workshops gaan door wanneer er minimaal 8 aanmeldingen zijn voor  de avondworkshops  en 5 aanmeldingen voor de middagworkshops, u ontvangt daar uiteraard tijdig bericht van.