Bonbonnerie

In onze bonbonnerie vindt u een groot assortiment chocolade en bonbons die vervaardigd worden in ons eigen gloednieuwe atelier.. Wij maken onze chocolade en bonbons van 70% pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade en met de nieuwste soort chocolade, de roze Ruby,  die sinds kort op de markt is en ontdekt is door Callebaut.

Chocolade is er in vele soorten en smaken en er zijn tal van leveranciers.Wij werken uitsluitend met de chocolade van Callebaut, uit België  een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld die vanaf 1911 bestaat en op een eerlijke manier de cacao inkoopt en er onder andere voor zorgt dat de cacaoboeren in West-Afrika opleiding en support krijgen om hun levensonderhoud voor zichzelf en hun families te verbeteren.

Voor de vullingen van onze bonbons gebruiken wij  buiten callebaut chocolade uitsluitend verse producten zoals vers gebrande noten voor de praliné's , gekonfijt fruit, Engelse fudge, verse room, karamel, nougat, Fiji gember en de beste lübecker marsepein.